Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Humperdinck: Jancsi és Juliska


Pesti Magyar Színház

2017. december 29. 15:00

Engelbert Humperdinck: JANCSI ÉS JULISKA meseopera keresztmetszet Bemutató: 2017. szeptember 16.

Engelbert Humperdinck operája a Grimm testvérek meséjéből jól ismert testvérpár, Jancsi és Juliska történetét dolgozza fel. A népszerű és sokat játszott opera keresztmetszetét a Vocalise hozza el a Magyar Színház Sinkovits Imre Színpadára.

Humperdinck mesés operája némiképp eltér az eredeti történettől.
Jancsi és Juliska egyedül vannak otthon a házban, éhségüket játékkal, tánccal próbálják elnyomni. Amikor édesanyjuk hazaér, bosszúsan látja, hogy nem végezték el a rájuk kiszabott munkát. Mérgében, kiküldi őket az erdőbe eprészni.
Az elűzött testvérek eltévednek a sötét rengetegben, nagyon félnek, nem tudják, merre induljanak haza. Félelmüket csak az álomosztó törpe oldja fel.
Álmukból felébredve gyönyörű, ízletes mézeskalácsházat pillantanak meg, amelyről az éhes Jancsi letör egy darabot. Csakhogy a finom házikó nem egy kedves tündér lakhelye, nem más lakik ott, mint a rettegett mézboszorka.

A játék, vidámság, izgalom, könnyed dallamok közel hozzák az opera műfaját a gyerekekhez.